Caffe Cappuccio

Vers gebrande koffie

Caffè Cappuccio African Houseblend

We branden al jaren, tussen het koffiecateren door, groene bonen van over de verschillende koffiestreken van de wereld op onze proefbrander. Zo kwamen we begin 2022 tot een blend die ons bekoorde om een ruim publiek te kunnen aanspreken.

Verse gebrande koffie uit Oeganda

De Caffè Cappuccio African Houseblend komt uit de hooggebergten van Oeganda. Ze is samengesteld uit 85 % arabica Uganda Bugishu en 15 % robusta Uganda Kibinge. Ze heeft een zachte body, met toetsen van chocolade en een licht zoete en frisse smaak.

Deze medium light roast koffie is perfect te gebruiken als espresso, americano of lungo maar evenzeer als basis voor milk based drinks zoals cappuccino of latte. Daarnaast kan je ook je lekkere dagelijkse filterkoffie brouwen met deze blend.

Verpakkingen van 250 en 1000 gram

Onze Caffè Cappuccio African Houseblend is in verpakkingen te verkrijgen van 250 en 1000 gram als geroosterde boon. Indien u niet over een bonenmaler beschikt is deze ook voorgemalen te verkrijgen in de 250 gram versie. 


Binnenkort: nieuwe blend uit Yirgacheffe

Vanaf het voorjaar van 2024 brengen we een extra koffieblend uit Yirgacheffe, Afrika op de markt. Stay tuned!


Koffie bij u thuis geleverd of op kantoor

Interesse in onze vers gebrande koffie voor thuis of op kantoor? Bestel een proefpakket of maak een afspraak voor een bezoek op uw locatie.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x